Een warmtepomp-oplossing op maat voor utiliteit

Alles wat je nodig hebt voor warmtepompen in utiliteit

Of het nu gaat om een warmtepomp voor het koelen en verwarmen van een kantoor, een bedrijfshal, school, hotel of een andere vorm van utiliteit: NIBE biedt alles wat je nodig hebt als het gaat om warmtepompen voor utiliteit.

De NIBE lucht/water warmtepompen kunnen makkelijk op daken geplaatst worden, waarbij een cascade-opstelling voor extra bedrijfszekerheid zorgt. Daarnaast biedt NIBE water/water warmtepompen met een grondgebonden bron of in combinatie met PVT-panelen die ook uitermate geschikt zijn om grote ruimtes van het juiste warmtecomfort en warmtapwater te voorzien. Alle NIBE warmtepompen voor utiliteitsbouw zijn bovendien te combineren met energiebesparende oplossingen zoals PV-panelen en wtw-systemen.

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie zoals artikelen en referentieprojecten die je helpen om een compleet advies te kunnen geven om utiliteitsgebouwen te voorzien van duurzame verwarming.

Ontdek onze referentieprojecten

Een vrijblijvend warmtepompadvies voor BENG

Hoe kun je NIBE warmtepompen in BENG toevoegen? Welke warmtepompen geven het beste resultaat voor de BENG-berekening? De specialisten van NIBE staan klaar voor een vrijblijvend warmtepompadvies voor BENG.

Advies aanvragen

Gerelateerde artikelen

Interessante updates ontvangen over duurzaam verwarmen?

Een team van specialisten verzamelt interessante informatie over de belangrijkste thema's omtrent verduurzaming van woningen en utiliteitsgebouwen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig het laatste nieuws omtrent de laatste innovaties op het gebied van duurzaam verwarmen.

Consumenten Installateurs Voorschrijvers