Efficiënt meerdere woonlagen voorzien van duurzaam warmtecomfort

Duurzame, kwalitatieve warmtepompconcepten voor gestapelde bouw

Op zoek naar een collectieve warmtepomp voor een appartementencomplex? Of juist een individuele oplossing voor appartementen? Of het nu gaat om collectieve of individuele oplossingen voor verwarmen, koelen, warmtapwater en ventilatie: bij NIBE is alles mogelijk.

Voor gestapelde bouw biedt NIBE collectieve en individuele warmtepompoplossingen. Deze warmtepompsystemen leveren hoog rendement en optimaal comfort voor verwarming, koeling, warmtapwater en ventilatie. Alle warmtepompoplossingen van NIBE zijn bovendien te combineren met andere energiebesparende maatregelen zoals PV-panelen, balansventilatie of wtw-systemen.

Op deze pagina vind je diverse artikelen, referentieprojecten en informatie over onze oplossingen voor gestapelde bouw.

Ontdek onze referentieprojecten

Een vrijblijvend warmtepompadvies voor BENG

Hoe kun je NIBE warmtepompen in BENG toevoegen? Welke warmtepompen geven het beste resultaat voor de BENG-berekening? De specialisten van NIBE staan klaar voor een vrijblijvend warmtepompadvies voor BENG.

Advies aanvragen

Gerelateerde artikelen

Interessante updates ontvangen over duurzaam verwarmen?

Een team van specialisten verzamelt interessante informatie over de belangrijkste thema's omtrent verduurzaming van woningen en utiliteitsgebouwen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig het laatste nieuws omtrent de laatste innovaties op het gebied van duurzaam verwarmen.

Consumenten Installateurs Voorschrijvers