Energiezuinige warmtepomp- oplossingen met een hoge capaciteit

Een duurzaam, kwalitatief warmtepompconcept

Of het nu gaat om een warmtepomp voor koop- of huurwoningen: NIBE levert duurzame, kwalitatieve warmtepompconcepten als het gaat om een warmtepomp voor projectmatige woningbouw.

De NIBE water/water, lucht/water en ventilatielucht/water warmtepompen zorgen met hun capaciteit voor warmwatervoorziening, koelmogelijkheden en ventilatie voor optimaal wooncomfort. Zo hebben we voor elke woning een passende warmtepompoplossing. Combineer deze bovendien eenvoudig met PV-panelen, balansventilatie of wtw-systemen. Of het nu gaat om geschakelde, half-vrijstaande of vrijstaande woningen, NIBE heeft altijd een passende warmtepompoplossing.

Meer weten over de mogelijkheden voor een warmtepomp voor woningbouwcorporaties? Op deze pagina vind je meer informatie over onze oplossingen voor projectmatige woningbouw.

Ontdek onze referentieprojecten

Een vrijblijvend warmtepompadvies voor BENG

Hoe kun je NIBE warmtepompen in BENG toevoegen? Welke warmtepompen geven het beste resultaat voor de BENG-berekening? De specialisten van NIBE staan klaar voor een vrijblijvend warmtepompadvies voor BENG.

Advies aanvragen

Gerelateerde artikelen

Interessante updates ontvangen over duurzaam verwarmen?

Een team van specialisten verzamelt interessante informatie over de belangrijkste thema's omtrent verduurzaming van woningen en utiliteitsgebouwen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig het laatste nieuws omtrent de laatste innovaties op het gebied van duurzaam verwarmen.

Consumenten Installateurs Voorschrijvers