Kwaliteit & luxe, zonder in te leveren op comfort

Kwaliteit & luxe, zonder in te leveren op comfort

Of het nu gaat om het koelen of verwarmen van een grote vrijstaande woning, een luxe tapwatervoorziening voor grote hoeveelheden water of het verwarmen van een zwembad: de water/water warmtepompen van NIBE voor luxe woningbouw bieden optimaal comfort. Voor woningen waar een grondboringbodembron niet mogelijk is, biedt NIBE ook hoge capaciteit lucht/water warmtepompen die een complete oplossing zijn voor verwarmen, koelen en warmtapwater. Alle warmtepompen zijn te combineren met PV-panelen, balansventilatie of wtw-systemen. Reken op kwaliteit en luxe, zonder daarbij in te leveren op comfort.

Op deze pagina vind je onder andere uitgebreide informatie over het opnemen van onze warmtepompen in je ontwerp voor een vrijstaande woning en referentieprojecten ter inspiratie.

Ontdek onze referentieprojecten

Een vrijblijvend warmtepompadvies voor BENG

Hoe kun je NIBE warmtepompen in BENG toevoegen? Welke warmtepompen geven het beste resultaat voor de BENG-berekening? De specialisten van NIBE staan klaar voor een vrijblijvend warmtepompadvies voor BENG.

Advies aanvragen

Gerelateerde artikelen

Interessante updates ontvangen over duurzaam verwarmen?

Een team van specialisten verzamelt interessante informatie over de belangrijkste thema's omtrent verduurzaming van woningen en utiliteitsgebouwen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig het laatste nieuws omtrent de laatste innovaties op het gebied van duurzaam verwarmen.

Consumenten Installateurs Voorschrijvers