Projectadvies
of offerte nodig?

Eenvoudige toegang tot professionele kennis is belangrijk voor de juiste oplossing

NIBE heeft voor ieder projecttype een passende oplossing en denkt graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject. Uiteraard is de bouwvorm en de grootte van de woning(en) belangrijk. Maar ook de mogelijkheden voor bijvoorbeeld het gebruik van een bodembron of één of meerdere buitenunits. Misschien is het juist wenselijk om een oplossing zónder bodembron of buitenunit toe te passen met behulp van een ventilatielucht/water warmtepomp of een combinatie van een water/water warmtepomp met PVT-panelen op het dak.

De mogelijkheden voor duurzaam verwarmen zijn divers. Daarom levert NIBE het breedste assortiment lucht/water, water/water en ventilatielucht/water warmtepompen voor een kwalitatief hoogwaardige, duurzame en efficiënte oplossing. Met daarnaast een ruim portfolio aan aanverwante producten en accessoires, zoals boilers en WTW-units kan NIBE altijd de meest duurzame en efficiënte oplossing voor jouw project leveren.

Voor nagenoeg elke situatie in nieuwbouw en bestaande bouw kan een hybride of all-electric warmtepompinstallatie op maat worden samengesteld. Voor de analyse van jouw project gebruikt NIBE haar eigen DIM-software. Hiermee is het onder meer mogelijk om de juiste warmtepomp te selecteren, afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Gratis projectadvies of offerte voor professionals

Ben je een professional en wil je dat wij meedenken over de meest effectieve en efficiënte oplossing voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Neem vrijblijvend contact op en bespreek jouw project met onze specialisten.

Offerte of advies aanvragen?

Er is altijd een passende oplossing...

Vul het formulier zo volledig mogelijk in

Een NIBE specialist neemt binnen 5 werkdagen contact met je op om de wensen en specificaties te bespreken.

Met behulp van de besproken informatie voorziet de specialist jou binnen de kortst mogelijke tijd van een advies of offerte voor jouw project.

This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct.
This is not correct
This is not correct.
This is not correct

Welke projectdocumenten zijn beschikbaar? Meerdere opties mogelijk.

This is not correct
This is not correct

(*)Verplichte velden

Hartelijk dank voor je aanvraag.

We hebben je een e-mail ter bevestiging gestuurd. Jouw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen en we nemen binnen 5 werkdagen contact met je op om jouw project door te spreken om een passend advies of passende offerte voor je te maken.

Consumenten Installateurs Voorschrijvers